2.03.2013

Devlerin yeni rüyası


Beşiktaş'tan Manisa'ya Holosko'nun bonusu, Fenerbahçe'den Trabzon'a Gökhan Ünal'ın bonusu olarak gitti, şimdi Manchester United'ın transfer listesine giren, devlerin rüyalarını süsleyen bir golcüye dönüştü. İşte Burak Yılmaz'ın hikayesi...

Aslan'a sıcak karşılama


Galatasaray, özel uçakla dün Eskişehir'e gitti. Anadolu Üniversitesi Havaalanı'nda takımı karşılayan bir grup Galatasaraylı taraftar, teknik direktör Fatih Terim ve futbolcular lehine tezahürat yaptı.

Biletlere yoğun ilgi


Cim Bom'un, Orduspor mücadelesinde olduğu gibi, Gençlerbirliği maçını da dolu tribünler önünde oynamasına kesin gözüyle bakılıyor.

Galatasaray'da son dakika

Sarı-Kırmızılılar'da savunmanın önemli ismi Dany, sarı kart cezalısı. Geçtiğimiz hafta sakatlığı nedeniyle Orduspor karşısında forma giyemeyen Semih Kaya'nın oynayacak duruma gelmesi, teknik heyetin yüzünü güldürüyor..

Takımın ağabeyi oldu


Transfer edildiğinde yer yerinden oynayan Didier Drogba, ne kadar büyük bir futbolcu olduğunu kısa sürede kanıtladı. Sadece performansıyla değil, saha içindeki davranışlarıyla da taraftarların sevgilisi haline geldi.

O gole Terim'den ilginç yorum


Fernando Muslera, geçtiğimiz hafta Orduspor'la oynanan lig maçında degaj dikerken topu Selçuk İnan'a çarptırmış ve ilginç bir gol yemişti.

Aysal'dan inciler


Ünal Aysal, sermaye artırımı konusunda kararlı olduklarını söyledi. Başkan ayrıca kulübün ekonomik durumuyla ilgili olarak, “Çarkı döndürmenin zorlaştığını önceden bilmesem başkanlığa soyunmazdım” dedi.

Derbi anlaşması


Yıldırım Demirören, salı günü Ünal Aysal'la yemek yedi. İkili, derbilere deplasman taraftarı götürülmemesi uygulamasının devamı konusunda fikir birliğine vardı.

Tahkim Kurulu Terim'in cezası onadı

Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e verilen 3 maçlık cezayı onadı.

1.03.2013

'İflasın eşiğindeydik'


Başkan Ünal Aysal Galatasaray'ın yaptığı sermaye arttırımları ve hisse satışları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Drogba kararı sevinç yarattı


Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Schalke, TT Arena'daki 1-1'lik maçın ardından UEFA'ya başvuruda bulunup, Drogba'nın lisansının usulsüz olduğunu iddia etmişti. Avrupa futbolunun patronu, önceki gün toplanarak Schalke'nin itirazını geçersiz saydığını duyurmuştu.

Hakan ve Çağlar yolcu


Galatasaray'ın mevcut kadrosundaki iki sol bek; Hakan Balta ve Çağlar Birinci. Teknik direktör Fatih Terim, bu iki oyuncunun performansından da memnun değil.

Hedef Atila Turan


Olası Adriano transferi ve Riera, Hakan Balta, Çağlar Birinci üçlüsüyle yolların ayrılması halinde doğacak alternatif sol bek boşluğu, Atila Turan takviyesiyle çözülecek.

Toure sonunda imzayı atıyor

Galatasaray'ın transfer harekatındaki kilit isimlerden biri olan Kolo Toure'nin kontratı sezon sonunda bitiyor. Cim Bom, Drogba kozunu kullanarak tecrübeli savunmacıya imza attıracak.

Barça'dan Galatasaray'a


Galatasaray aradığı sol beki İspanya'da buldu. Sarı-Kırmızılılar yeni sezon için Barcelona'nın Brezilyalı yıldızı Adriano ile görüşmelere başladı. Barça Asbaşkanı Bartomeu da Galatasaray'la temas halinde olduklarını açıkladı.

Cim Bom kazanmak istiyor


Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında yarın Eskişehirspor'a konuk olacak Galatasaray, zorlu deplasmanı kayıpsız geçmek istiyor.

28.02.2013

İşte Fatih Terim'in sözleri


Galatasaray-Orduspor maçının devre arasında hakem Serkan Çınar ile sözlü diyaloğa girdiği için disiplin kuruluna sevkedilen Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Disiplin Kurulu'nda 1 saati aşkın bir sürede ifade verdi.
27.02.2013

İşte Terim'i yakacak rapor!


Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in Orduspor mücadelesinin devre arasında hakem Serkan Çınar'la yaşadığı söz diyaloğu ve Fatih Terim hakkında hazırlanan rapor ortaya çıktı.

Semih, Eskişehir'de oynayacak


Kasığındaki rahatsızlık nedeni ile henüz antrenmanlara başlayamayan Semih Kaya'nın, Dany'nin kart cezalısı olması nedeniyle zorunlu olarak Eskişehir'de forma giyecek.

Yönetimin gündemi Arena'nın zemini


Galatasaray Yönetimi, Türk Telekom Arena'daki kulüp ofisinde dün akşam haftalık olağan toplantısını gerçekleştirdi.

Riera'nın tweetleri ortalığı karıştırdı


İspanyol futbolcu twitter'da, “Kazanmak için hakemlerin hediye penaltılarına ihtiyacımız yok” diye yazınca ortalık karıştı. Riera, kendisine küfür edenlere aynı şekilde karşılık verdi.

Terim yandı!

Yılmaz Vural cezalı iken cep telefonuyla taktik verdiği için 5 maç ceza almıştı. Fatih hoca tribüne gönderilince aynı şeyi telefon kullanmadan yaptı. Ayrıca raporda küfür ettiği de yazılı. Bir de geçen sezondan ertelenen cezası hesaba katıldığında fatura iyice kabardı: 7 maç.

'Bu şampiyonluğu kimseye vermeyiz'


Orduspor maçını 2-0 geriden gelip 4-2 kazanan Galatasaray'da coşku tavan yapmış durumda. Futbolcular ve teknik heyet, “Bu saatten sonra bu şampiyonluğu kimse bizden alamaz” diyerek takımdaki inancı dile getirdi.

Sneijder'in balık ziyafeti


Galatasaray'ın yıldız transferi Sneijder dün akşam yemeği için Suada'yı seçti ve yurtdışından gelen yakın akrabaları ile Boğaz'da balık keyfi yaşadı.

26.02.2013

Ne kafa varmış!


84. dakikada talihsiz bir pozisyon yaşandı. Hava topu mücadelesine çıkan Barral ve Drogba fena şekilde çarpıştı. Pozisyonun ardından Barral hastanelik olurken Drogba'nın hiçbir şey yokmuş gibi kalkıp devam etmesi ise izleyenlere, “Ne kafa varmış ama” dedirtti

Galatasaray'ın şahlanışı: 4-2


Türk Telekom Arena'da konuk ettiği Orduspor karşısında 2-0 geriye düşen Galatasaray, 90 dakika sonunda sahadan 4-2 galip ayrılmayı başardı. Galatasaray'a galibiyeti getiren gollerin ikisi, 68. ve 70. dakikalarda Burak Yılmaz'dan gelirken Sneijder (58) ve Selçuk İnan da (78) attığı gollerle skora katkı yaptı.