26.02.2013

Aslan kral Burak Yılmaz


Cim Bom'un gol makinesi bir kez daha kusursuz çalıştı. Hafta içinde Schalke'yi boş geçmeyen Burak, Ordu ağlarına da 2 gol gönderirken, 1 de asist yaparak takımına 3 puanı getirdi.


Burak Yılmaz bir maça daha damgasını vurmayı başardı. Hafta içinde Schalke’yi boş geçmeyen ve Şampiyonlar Ligi’nde attığı 7 golle krallığı zorlayan yıldız futbolcu, Orduspor sınavında da Galatasaray’a 3 puanı getiren isim oldu. İkinci yarıda Ordu 2-0 öndeyken Sneijder farkı bire indirdi. Ardından Drogba’nın indirip Umut’un direğe nişanladığı topu iyi takip ederek ağlara yollayan Burak eşitliği getirdi. Tecrübeli futbolcu daha sonra ceza sahasında yaptığı nefis kafa vuruşuyla takımını öne geçirdi. Sarı-Kırmızılı oyuncu son golde de Selçuk İnan’a pası veren isimdi. Bu performansıyla Süper Lig gol krallığında bir kez daha liderliği oturan Burak, gol sayısını 14’e yükseltti. Deneyimli oyuncunun en yakın rakibi 13 golle Kasımpaşalı Kalu Uche.

Devler onu izliyor
Burak’ın bu grafiği Avrupa devlerinin ilgisini çekmeye devam ediyor. İngiliz gazeteleri Manchester United’ın Burak Yılmaz’ı takibe aldığını yazarken, milli futbolcumuzdan, “Türk gol makinesi” diye bahsedildi.

0 yorum:

Yorum Gönder