23.02.2013

Yekta formayı geri alıyor

Şampiyonlar Ligi'nde formasını Felipe Melo'ya kaptıran Yekta Kurtuluş, TT Arena'da oynanacak Orduspor karşılaşmasında ilk 11'e geri dönüyor.

Sneijder çıktı Amrabat şaşırdı


Schalke karşılaşmasının ikinci yarısında Fatih Terim tarafından Sneijder'in yerine oyuna sürülen Amrabat ilginç konuştu.

Dany'nin ağzını bıçak açmıyor


Kamerunlu futbolcunun Schalke maçında yaptığı büyük hata, takımının gol yemesine neden olmuştu. Bu nedenle maç içerisinde zaman zaman tribünlerin de tepkisine maruz kalan Dany adeta hayata küstü.

İmparator sinir küpü


Schalke karşısında yapılan acemice hatalara çok sinirlenen Fatih Terim'in bu hali antrenmanlarda da devam ediyor. İmparator, oyuncularını sık sık sert şekilde uyarıyor.

Drogba moral kaynağı


Didier Drogba, idmanlarda üzgün olan takım arkadaşlarını teselli etti, “Henüz biten bir şey yok. Schalke'yle daha rövanş oynayacağız. Yüzünüzü asmayın” diyerek moral verdi

Adnan Polat ibra edildi!


Çok konuşuldu, çok tartışıldı. 27 Mart 2011'deki Mali Genel Kurul'da idari yönden ibra edilmeyen Adnan Polat, hukuk savaşını kazandı. Yargıtay Üst Kurulu son sözü söyledi: Kanunda idari ibra diye bir şey yok.

Mekan artık oynatmıyor!

Cem Yılmaz, Arena'nın muhteşem atmosferini reklamda, “Mekan oynatıyor abi” sözleriyle özetlemişti. Aradan geçen 2 yılın sonunda saha zemininin içler acısı hali, “Mekan artık oynatmıyor” dedirtiyor.
22.02.2013

Aslan'ın cevabı: Akıl işi değil


Alman basınında çıkan “Galatasaray Drogba'yı oynattı, Schalke 3-0 hükmen galip gelebilir” iddialarına yanıt Galatasaray Sportif koordinatörü Bülent Tulun'dan geldi.

"Almanya'ya gideriz turu geçer geliriz"

Schalke beraberliği sonrasında Galatasaraylı yöneticiler aynı görüşte birleşti: Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda hep iyi oynadık, puanlar topladık. Schalke'yi de Almanya'da yener, Türkiye'ye 'çeyrek final' biletiyle döneriz.
21.02.2013

Drogba 90 dakika

Aslan'ın dünyaca ünlü yıldızı Arena'da ilk kez sahne aldı. Terim'in, 50-60 dakika oynatmayı planladığı Drogba, ilk yarının sonunda gelen şok gol sonrası son düdüğe kadar sahada kaldı.

Fatih Terim: Bu golü kabul etmiyorum


İmparator, sözlerine zemine isyan ederek başladı. Terim'in en büyük sitemi yenilen goleydi: “Semih kendi kalesine atsa anlarım ama yediğimiz golü kabul edemiyorum. Bu seviyede bu hataları yapamazsınız.”

Devamı Almanya'da: 1-1


Şampiyonlar Ligi'nde hedefi final, rotayı Londra olarak belirleyen Aslan, Arena'dan istediği sonucu alamadı. 90 dakika boyunca kıran kırana geçen mücadele, 1-1'lik eşitlikle tamamlandı. Galatasaray'ın golü, 12. dakikada Burak'tan gelirken Schalke, 45'te Jones'la beraberliği buldu.

Ali Dürüst'ten zemin açıklaması


Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Ali Dürüst, Schalke 04 ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
20.02.2013

Burak ve Riera için sarı alarm


Takımın bu iki kilit ismi, eğer bugün Schalke karşısında sarı kart görürse, Almanya'daki kritik rövanşta forma giyemeyecek.

Dünyanın beklediği adam Drogba


Drogba'nın Galatasaray formasıyla Avrupa'ya dönüşü sadece Türkiye'de değil, tüm dünyada heyecan yarattı. Tüm futbolseverler, 34'lük golcünün bugün TT Arena'da Schalke'ye karşı ortaya koyacağı performansı izlemek istiyor.

Fatih Terim: En büyük kötülük


Aslan'ın hocası Terim'den sitem dolu sözler: “Galatasaray taraftarına sesleniyorum. Schalke grubunda yenilmemiş bir takım. Schalke bu değil. Schalke'yi öyle bir hale getirdik ki, bu bize yapılan en büyük kötülük. Biz Schalke'yi sürekli izliyoruz, ama şu bahsedilen 7-8 eksiği bir türlü bulamıyoruz!”
19.02.2013

Galatasaray vs Schalke 04 Mac Prorgami



UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu ilk ayağında 20 Şubat 2013 Çarşamba, saat 21.45'te Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde gerçekleşecek Galatasaray - FC Schalke 04 karşılaşması öncesindeki medya programı belli oldu.

Galatasaray - FC Schalke 04 maçının medya programı şu şekilde:

19 Şubat 2013 Salı
15.30 Fatih Terim Basın Toplantısı (Florya Metin Oktay Tesisleri)
16.00 Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı Antrenmanı (Florya Metin Oktay Tesisleri)
19.00 FC Schalke 04 Basın Toplantısı (Ali Sami Yen Spor Kompleksi)
19.30 FC Schalke 04 Antrenmanı (Ali Sami Yen Spor Kompleksi)

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı'nın Salı günü saat 16.00'da Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştireceği antrenmanın ilk 15 dakikası basına açık yapılacaktır.

Takımda son durum


Sağ kalça adalesinde zorlanma bulunduğu için önceki gün takımdan ayrı çalışan Burak Yılmaz'ın, antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştığı, sakatlığı bulunan Elmander'in ise çalışmalarına yine takımdan ayrı salonda ve sahada devam ettiği kaydedildi.

Huzurlarınızda Drogba: 77 maçta 39 gol!


Drogba, Marsilya ve Chelsea formasıyla çıktığı 77 Şampiyonlar Ligi maçında 39 gol attı. 34'lük yıldızın kurbanları arasında Barcelona'dan Madrid'e, Münih'ten Manchester'a kadar birçok dünya devi var. Şimdi hedef gol sayısını 40'ın üzerine çıkarmak..

'Transferin Kralı'

Galatasaray hakkındaki bu ifade Schalke'ye ait! Alman kulübünün resmi internet sitesinde Sarı-Kırmızılı kulüple ilgili yer alan tanıtım yazısında, Aysal'ın servetiyle, Drogba ve Sneijder transferindan bahsedildi.

Marco Höger: Korku mu? Asla!


Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Schalke 04'ün orta saha oyuncularından Marco Höger, kulübün resmi internet sitesine açıklamalarda bulundu.
18.02.2013

Zafer provası sürüyor


Galatasaray, Şampiyonlar Ligi 2. turunda Almanya'nın Schalke 04 takımıyla 20 şubat Çarşamba günü oynayacağı ilk maçın hazırlıklarına devam etti.

İşte Terim'in Aslanları


'Fatih Terim Genç Aslanlarını Arıyor' projesi kapsamında Galatasaray Futbol Okulları'ndan genç aslanlar dün Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki antrenmanda misafir edildi.

Burak'ı yeni Drogba yapacak

Sarı-Kırmızılı formayı giydiği ilk maçta bir gol atıp bir de asist yaparak gündeme damga vuran Didier Drogba, Galatasaray'a çok farklı yönlerde de katkı sağlamaya kararlı.

Gol makinesi, 2 yıldıza bedel!


Schalke'nin iki forveti Huntelaar ve Farfan bu sezon ligde toplam 10 gol attı.Huntelaar 5, Farfan 5. Burak Yılmaz'ın ise bu sezon ligde 12 golü bulunuyor.