19.01.2013

Cim Bom'a Paşa engeli: 2-1


İkinci yarının açılış maçında Kasımpaşa, Galatasaray'ı 2-1 yenmeyi başardı. Kasımpaşa'nın golleri İbricic (28) ve Viudez'den (50) geldi. Galatasaray'ın tek golünü Johan Elmander (18) kaydetti.

18.01.2013

Galatasaray 3 puanla başlamak istiyor


Spor Toto Süper Lig'de sezonun ikinci yarısına yarın oynayacağı Kasımpaşa maçıyla başlayacak lider Galatasaray, puan kaybı yaşamak istemiyor.
17.01.2013

Sneijder : " Bu tavrı hak etmiyorum "


Sneijder, kulübü İnter'in Galatasaray'a gitmesi konusunda kendisine baskı yapmasından rahatsız. Hollandalı yıldız, “Burada tarihe geçecek işler yaptık. Şimdi hayatımı değiştirecek bir kararı hemen vermemi istiyorlar” dedi..

Cim Bom'a Riise teklifi


Hocası Martin Jol ile tartışınca Fulham'la yolları ayırma aşamasına gelen Norveçli sol bek Cim Bom'a teklif edildi. 32 yaşındaki Riise bonservis bedeli ödenmeden Aslan'a transfer edilebilir..
16.01.2013

Galatasaray'ın, Ömer Toprak direnişi


Milli futbolcuyu kadrosuna katmak için temaslarını sıklaştıran Galatasaray Yönetimi, Bayer Leverkusen'in direnişini bir türlü kıramıyor. Transfer tam anlamıyla çıkmaza girdi.

Sneijder : "Beni sıkıştırmayın"


Inter'in yıldızı Wesley Sneijder, günlerdir Galatasaray'ın transfer teklifini neden yanıtlamadığını, ilk kez kendi ağzından anlattı. Sneijder, "Sorun sanıldığı gibi para değil, hayatımla ilgili" dedi. Sneijder, karar vermek için acelesinin olmadığını da belirtti.
15.01.2013

Stopere adaylar


Cris'i gönderen sarı-kırmızılılar, Ujfalusi'nin yeniden sakatlanması üzerine savunmaya takviye için kolları sıvadı. İlk hedef yerli stoper. Olmazsa yabancı bakılacak.
14.01.2013