5.01.2013

Galatasaray, Falcao'yu elinden kaçırmış !


Dünyanın şuan en popüler oyuncularından olan Falcao, 4 sene önce bir başka yıldız oyuncu Pastore ile birlikte Florya’nın kapısından dönmüş.

2009'da G.Saray'ı çalıştıran Bülent Korkmaz, o dönem Arjantin'de top koşturan Falcao ve Pastore'yi istedi. Oyuncular ile kulüpleri ikna edildi. Ama yönetici Adnan Sezgin "Carrusca'dan ağzımız yandı" deyince vazgeçildi..

"Trabzonspor'un efsanelerinden ayrı ayrı özür diliyorum"


G.Saray'ın Antalya kampında NTV Spor'dan Irmak Kazuk'un sorularını yanıtlayan Burak Yılmaz, Trabzonspor maçından sonra yaptığı açıklamalarında Trabzonspor'un efsanelerinin kalbini kırdığını ve onların hepsinden ayrı ayrı özür dilediğini söyledi.
4.01.2013

Galatasaray'dan son dakika transferi!


Galatasaray aradığı stoper adayını buldu.
Emmanuel Eboue vasıtasıyla Kolo Toure transferini sıcak tutmaya çalışan Galatasaray , 'yerli stoper' hareketından istediği sonucu alamazsa Fildişili oyuncuya bonservis bedeli ödemeden kadrosuna katacak ve yıllık 3 milyon euro ve maç başına garanti ücret karşılığında transfere nokta koyacak. 
3.01.2013
2.01.2013

Galatasaray' dan Wesley Sneijder transferi !


Sarı-kırmızılıların hücumdaki etkinliğini arttıracak ve aynı zamanda Şampiyonlar Ligi’nde forma giyebilecek olan Hollandalı yıldızı bizzat teknik direktör Fatih Terim istedi. 
31.12.2012

"Diego'yu sezon sonuna kadar kiralayacağız!"


Kaka ve Wesley Sneijder gibi yıldız isimlerin transferlerinde çıkan pürüzler, Galatasaray'ı Bundesliga temsilcisi Wolfsburg'un Brezilyalı orta saha oyuncusu Diego'ya yöneltti.

Rijkaard : " Galatasaray şimdi müthiş bir takım "


Galatasaray'ın eski çalıştırıcısı Frank Rijkaard, Sarı-kırmızılı ekibin geçmişe oranla çok daha güçlü olduğunu dile getirirken devler Ligi'nde gelen başarının sürpriz olmadığını da söyledi.