23.03.2013
22.03.2013

'Helal'

Çıtayı en tepeye yükselterek, “Şampiyonlar Ligi'nde kupa kaldırmadan yıldızların satışına izin vermem, Fatih hocayı da bırakmam” diyen Ünal Aysal için, Galatasaraylı taraftarlar işte bu yorumu yapıyor.

Galatasaray'a Avrupa'nın gözdesi


Drogba ve Sneijder'i kadrosuna katan, Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale çıkan Galatasaray yeniden Avrupa'nın aranan takımlarından biri oldu.
21.03.2013

Ünal Aysal: Bu kupayı kaldırmadan futbolcu satmam!

Milan Selçuk İnan'ı, Chelsea Muslera'yı, Manchester united Burak Yılmaz'ı istiyor... İmparator Terim'in adı da Roma ile geçiyor. Ancak Başkan Ünal Aysal kapısını çalan tüm menacerlere aynı cevabı veriyor: Şampiyonlar Ligi kupasını almadan kimseyi satmam!

Arena&Store Aslan'ı uçurdu


Sarı-Kırmızılı kulüp, TT Arena'daki kazancın yayın gelirlerini, GS Store'daki sıcak paranın da Şampiyonlar Ligi gelirlerini geride bıraktığı müjdesini verdi.
20.03.2013

Burak Yılmaz, Madrid yolunda

Galatasaray'da gösterdiği performansla birçok Avrupa kulübünün listesine giren Burak Yılmaz için Atletico'nun ısrarı sürüyor.

Sneijder: Türkiye şu an rüyada


Sneijder, Hollanda medyasına yaptığı açıklamada, “Türkiye'nin şu anki durumu rüya gibi. Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi'nde iki takımı birden çeyrek finale çıkardılar” diye konuştu..
19.03.2013

Terim - Mou dostluğunun şifreleri

Mourinho, Galatasaray'a UEFA Kupası'nı kazandırdığı finalden beri Fatih Terim'i büyük bir hayranlıkla takip etti. İmparator'un Milano günleri de, Portekizli hocayı çok etkilemişti. İtalyanca yaptıkları ilk sohbetin ardından iletişimi hiç kesmediler, sağlam bir dostluk kurdular.

Boğazın yeni boğası Burak Yılmaz


Avrupa'daki spor medyası, Galatasaray'ın gol makinesine övgü yağdırıyor. İşte İspanyollar'ın son yorumu: “Hakan Şükür'den sonra Boğaz'ın yeni Boğası, Türkler'in yükselen yıldızı: Burak Yılmaz”
18.03.2013

Mou takım gördü!

Galatasaray'ı izlemek için Kayseri'ye gelen ve locada oğluyla birlikte oturan Mourinho, gördüğü takım hakkında detaylı not tutmaktan elindeki defterin neredeyse tüm sayfalarını tüketti!

Tek kelimeyle muhteşem: 1-3

Almanya'daki Schalke zaferiyle Devler Ligi'nde çeyrek finale çıkan Cim Bom'un lige dönüşü de muhteşem oldu. 7 haftadır kaybetmeyen Kayseri'ye karşı kilidi Sneijder açtı, 23'te Burak 2-0 yaptı. 15 dakika sonra Bobo direkt kırmızıdan atıldı, İmparator'un Aslanlar'ı iyice rahatladı. Devre bitmeden gelen 2'yi bulan Burak tahta oturdu, Galatasaray da 4 puanlık farkı korudu.

Burak Yılmaz tarih yazıyor


Schalke deplasmanının ardından Kayseri'yi de boş geçmeyen yıldız futbolcu, son 3 sezonda çıktığı 109 maçta tam 79 kez ağları havalandırdı. Burak'ın göz kamaştırıcı performansı, Mourinho'nun da gözünden kaçmadı.