9.02.2013

"Chelsea'yle yaptım yine yaparım"


Drogba, Türkiye'ye ayak basar basmaz, taraftarı heyecanlandırdı: “Chelsea'yle Şampiyonlar Ligi tarihine geçtik, kupayı kazandık. Galatasaray'da da aynısını yaşamak istiyorum. Evet, zor. Ama neden olmasın” dedi..

Alemin kralı Drogba İstanbul'da


Taraftarının ayağını yerden kesen Galatasaray Yönetimi dün bir dünya yıldızını daha Florya'ya indirdi.Jose Mourinho'nun, “Dünyanın en iyisi” dediği Didier Drogba, parçalı formayı giymek için İstanbul'a geldi. Terim, “25 aslana bir tane daha eklendi” yorumu yaptı. Fildişili yıldız ise, “Burada olmaktan çok mutluyum” dedi.

8.02.2013

Saray'da son sistem!


Aslan'ın teknik patronu Terim, yeni transferlere göre ideal oyun düzenini sonunda kafasında belirledi. Takım 4-4-2 görünümlü, 4-3-1-2 oynayacak. İşte detaylar...

Didier Drogba, bu akşam İstanbul'da.


Galatasaraylılar'ın dört gözle beklediği gün geldi... Asrın transferi Didier Drogba, bu akşam İstanbul'da. Tüm hazırlıklar yapıldı, Sarı-Kırmızılılar yıldız golcüyü karşılamak için geri sayıma geçti..

7.02.2013

Bayrakları hazırlayın

Mourinho'nun, “Dünyanın en iyi golcüsü” diye tanıttığı Drogba, yarın akşam saatlerinde İstanbul'da olacak. Taraftar müthiş bir karşılamaya imza atmaya hazırlanıyor. Antalya maçının biletleri de çıktığı gibi tükendi..

Galatasaray'ın çılgın projesi


Ünal Aysal, çıtayı iyice yükseltti. Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde final hedefleyen Cim Bom'un patronu, sadece futbolda değil, amatör branşlarda da büyük bir hamle için düğmeye bastı. Basketbolda Türk Telekom, voleybolda da Arkas ile birleşmenin temelleri atıldı, rota gelecek sezon Avrupa şampiyonluğu. Bitmedi; 15 bin kapasiteli spor salonu da Aysal'ın listesinde.

6.02.2013

Spaletti: Aslan'a yakışır


Rusya şampiyonu Zenit'in İtalyan hocası Spaletti, “Sneijder ve Drogba'nın Türkiye'ye gelmesine şaşırmadım. Çünkü Galatasaray Avrupa'nın en önemli kulüplerinden biri” diye konuştu.

Galatasaray - Antalyaspor maçının biletleri satışta


Spor Toto Süper Lig'de 10 Şubat Pazar günü yapılacak Galatasaray-Medical Park Antalyaspor maçının biletleri satışa sunuldu.

5.02.2013

Bu nasıl sakatlık?


Bursaspor deplasmanı sonrası sağ arka adalesinde zorlanma tespit edilen ve tedavisine başlanan Elmander'in henüz iyileşmeden İsveç Milli Takımı'nın kampına dahil olması kafalarda soru işareti yarattı.

Alemin kralı geliyor!


Fildişi Sahili Afrika Kupası'ndan elenince turnuvaya veda eden ve ülkesine eşyalarını toplamaya giden Drogba'nın yarın ya da perşembe günü İstanbul'da olması bekleniyor. Taraftarlar da, yine krallar gibi bir karşılama yapmaya hazırlanıyor..

4.02.2013

Fatih Terim'e 'küfür' davası


Antalyalı futbolsever Mürüvvet Karaboğa'nın, geçen 21 Ekim günü Mardan Stadyumu'nda oynanan Medical Park Antalyaspor- Galatasaray maçında kendisine küfür ettiği iddiasıyla, 100 bin liralık manevi tazminat davası açtığı Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim hakkında, ayrıca 4 yıl 8 aya kadar hapis cezası istemiyle kamu davası açıldı.

Drogba kupaya veda etti: 1-2


Afrika Uluslar Kupası çeyrek final karşılaşmasında Drogba'lı, Eboue'li, Zokora'lı, Bamba'lı Fildişi Sahilleri, Emenike'li Nijerya'ya 2-1 mağlup olarak kupadan elendi. Fildişi Sahili'nin golünü Tiote (50') atarken, Nijerya'nın gollerini Emenike (43') ve Mba (78') kaydetti.

3.02.2013