9.02.2013

Alemin kralı Drogba İstanbul'da


Taraftarının ayağını yerden kesen Galatasaray Yönetimi dün bir dünya yıldızını daha Florya'ya indirdi.Jose Mourinho'nun, “Dünyanın en iyisi” dediği Didier Drogba, parçalı formayı giymek için İstanbul'a geldi. Terim, “25 aslana bir tane daha eklendi” yorumu yaptı. Fildişili yıldız ise, “Burada olmaktan çok mutluyum” dedi.



Galatasaray bir rüyayı daha gerçeğe dönüştürdü. Dünyanın sayılı santrforlarından olan Fildişi Sahilli Didier Drogba dün İstanbul’a geldi. Sarı-Kırmızılı taraftarların günlerdir adeta nefesini tutarak beklediği siyahi yıldız, muhteşem bir törenle karşılandı. Özel bir uçakla akşam saatlerinde İstanbul’a inen Drogba, taraftarla ilk kez hava limanında buluştu. Saatlerce yolunu gözleyen taraftarı selamlayan Fildişili oyuncunun, karşılamadan hayli etkilendiği gözlendi. Drogba ve beraberindekiler daha sonra Florya’ya geçti. Taraftarların konvoy halinde tesislere kadar eşlik ettiği Didier Drogba, yöneticiler ve teknik direktör Fatih Terim’le bir araya geldi. İlk buluşmanın ardından transferle ilgili görüşlerini aktaran Fatih Terim, “Drogba dünyanın en iyi, en isimli oyuncularından. En kariyerlisi neredeyse... Önemli bir isim ve önemli bir kariyer. Galatasaray’ın 25 aslanına bir aslan daha katıldı” dedi.

İlk antrenmanına bugün çıkıyor

Didier Drogba ise teknik direktör Fatih Terim’le daha önce tanıştıklarının altını çizerek, “Bu buluşma koçla (Terim) ilk tanışmamız değil. Daha önce Fildişi Sahilleri-Türkiye maçında tanışmıştık. Burada olmaktan çok mutluyum. Kariyerimde yeni bir sayfa açılacak” ifadesini kullandı. Drogba, bugün de yoğun bir mesai yapacak. Türk Telekom Arena’yı gezecek olan siyahi golcü, daha sonra Florya’da yeni takım arkadaşlarıyla tanışıp, 18.00’de yapılacak idmana çıkacak.

1 yorum: