9.03.2013

"Futbolun adaleti yoktur"

Aslan'ın ecel terleri döktüğü dakikalarda hakem Özgür Yankaya imdada yetişti, penaltıya hükmetti. Karara Drogba bile şaşırdı ama topun başına geçti. Sonrası ise adaletin tecellisi gibiydi

Galatasaray 0 - 1 Gençlerbirliği


Galatasaray, cuma günü oynadığı bir karşılaşmadan yine kayıpla ayrıldı. 90 dakika içinde Hamit'in direkten dönen iki şutu, Drogba'nın kaçan penaltısı Sarı-Kırmızılı takıma kâbusu hatırlattı. Sahadan galibiyetle ayrılan Gençlerbirliği'nin golünü, 60. dakikada Björn Vleminckx kaydetti.

Zaman ayarlı bomba

Fatih hocanın Gençlerbirliği maçında dinlendirme kararı verdiği Drogba, 12 Mart Salı günü saat 21.45'e hazırlanıyor. 35'lik golcünün, kendisini UEFA'ya şikayet eden Schalke'ye küçük bir sürprizi olacak!
8.03.2013
7.03.2013
6.03.2013

Fatih Terim: İtalya 2. vatanım


Aslan'ın hocası Terim, La Repubblica'ya verdiği röportajda, “Her zaman söylediğim gibi İtalya benim ikinci vatanım. Bugün için Galatasaray'dayım. Ancak gelecekte ne olacağımı kim bilebilir” dedi.
5.03.2013

Sağlık ekibinde Dany seferberliği


Galatasaray'ın sezon başında Gaziantepspor'dan transfer ettiği ve kısa sürede takımın vazgeçilmezi haline gelen Dany, kart cezası nedeniyle Eskişehir deplasmanında forma giyememişti.

'Hayatımdaki en zor yarış'


Galatasaray İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan, kulüp dergisine verdiği röportajda, “Hayatımın en büyük yarışı içindeyim. Yıllar sonra Galatasaray'a dönmüş olmak benim için çok keyif veren bir boyut” dedi.

Florya'da özel buluşma


Fatih Terim'in dün çok özel bir konuğu vardı. Galatasaray Daikin Kadın Voleybol Takımı Antrenörü Massimo Barbolini, İstanbul'da yapılacak CEV Şampiyonlar Ligi Final-Four organizasyonu öncesi Florya'yı ziyaret etti.

'Kariyerimin en üst noktasındayım'


Galatasaray'ın Fas asıllı yıldız oyuncusu Nordin Amrabat, hayatı ve Galatasaray'a transfer süreciyle ilgili kulübün resmi dergisine açıklamalar yaptı.

Bitmeyen sevda: Alper!


Geçen sezondan beri Galatasaray'ın transfer listesinde bulunan Alper Potuk, son maçta Cim Bom'a karşı gösterdiği performansla bir kez daha Aslan'ın iştahını kabarttı.

Aslan işi Arena'da bitirecek


Ligde son 10 haftaya en yakın takipçisi Beşiktaş'ın 5, Fenerbahçe'nin 7 puan önünde lider giren Galatasaray, bundan sonraki 6 maçını Arena'da, 4 maçını deplasmanda oynayacak. Hedef içerideki sınavları kayıpsız atlatıp mutlu sona ulaşmak.
4.03.2013

İmparator'un planı tutmadı


Cezası nedeniyle karşılaşmayı locadan seyreden Terim, taktikleri Şükrü Hanedar aracılığıyla Davala'ya gönderdi. Ancak sık sık sistem değiştiren tecrübeli hoca ne yaptıysa olmadı, planlar tutmadı. Cim Bom 1 puanı zor kurtardı.

Aysal: Her şeye rağmen bizi durduramayacaklar


Tahkim Kurulu'nun, Fatih Terim'e verilen 3 maçlık cezayı onamasının ardından gözler Galatasaray cephesine çevrildi. Başkan kısa ve net mesaj verdi: Susacağız ve şampiyon olacağız.

Cim Bom yara sarıyor


Haftayı Eskişehir deplasmanında ortaya konan kötü futbol ve bunun karşılığında elde edilen 1 puanla kapatan Galatasaray'da yara sarma çalışmaları başladı.

Gençler'e karşı rotasyon


Galatasaray cuma günü Süper Lig'de Gençlerbirliği ile Türk Telekom Arena Stadı'nda oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde tam takım halinde devam edecek.

Melo ile özel görüşme


Beşiktaş derbisinde Oğuzhan'a tükürdüğü iddiasıyla kırmızı kart gören ve 4 maç ceza alan Melo, önceki gün oynanan Eskişehir deplasmanında sarı kart görerek yine cezalı duruma düştü.

Bazen 1 puan da iyidir: 0-0

Eskişehir maçı Galatasaray için beklenenden de zor geçti. Muslera daha ilk yarıda 4 kritik kurtarış yaparak Aslan'ı ipten alan adam oldu. Derbi haftasında, böyle zorlu bir deplasmanda, hem de böyle bir futbolla elde edilen 1 puanı bütün Galatasaraylılar kazanç olarak gördü ama Drogba'nın 90+3'teki serbest vuruşu gol olsaydı...

Burak'ın gözü Schalke maçında


Son haftalarda çıktığı her maçta gol atmayı başaran yıldız futbolcu, sağ açıkta başladığı Es Es deplasmanını boş geçerken, gözünü Schalke maçına çevirdi.

Schalke uçuyor, Galatasaray düşüyor


Sakat oyuncuları bir bir düzelen Alman ekibi, Galatasaray'la berabere kaldıktan sonra çıktığı iki Bundesliga maçını da kazandı. Oynadıkları futbol göz korkutuyor. Son şampiyon Galatasaray da liderliği kimselere bırakmıyor ama oynadığı futbol S.O.S. veriyor. Aslan'ın Eskişehir deplasmanındaki kötü performansı, Schalke rövanşı öncesi can sıkıyor.

'Drogba'yı duydunuz mu!'


Galatasaray-Ordu maçındaki bir hava topu mücadelesinde çarpışarak hastanelik ettiği Barral'ı ziyarete giden Drogba'nın bu hareketinin, Chelsea'nin geçen haftaki idmanlarında en çok konuşulan konu olduğu ortaya çıktı.