26.01.2013

Sneijder'e hayat öpücüğü!


Sneijder'in menaceri Lerby, karşılama anı için, “Taraftarın onu yanağından öpmesi hayatımda gördüğüm en ilginç sevgi gösterisiydi” dedi. Babasının da Hollandalılar'a mesajı var!

25.01.2013

Derbi biletleri satışta!


Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile Beşiktaş arasında 27 Ocak Pazar günü oynanacak derbi maçın biletleri Galatasaray Kulübü'nün resmi bilet satış sitesi "bilet.galatasaray.org"dan satışa sunuldu.

Sneijder derbide oynayacak mı?


Galatasaray-Beşiktaş derbisi, iki farklı heyecanı bir arada taşıyor. Derbinin sonucu kadar, Galatasaray'ın flaş transferi Wesley Sneijder'in derbide yer alıp almayacağı ve eğer oynarsa performansının nasıl olacağı merak konusu oldu.

24.01.2013

En yakın isim Kolo Toure


Savunmayı güçlendirmek isteyen Galatasaray'da öne çıkan 3 isim şu an itibariyle Kolo Toure, Aurelien Chedjou ve Alex.

Frank De Boer: "3 yıl sonra Katar'a gider"


Ajax'ı çalıştıran Hollandalı, vatandaşının transferiyle ilgili olarak çok şaşırdığını ve Galatasaray'ın büyük bir kumar oynadığını söyledi.

23.01.2013

Sneijder: Galatasaray benim 1 numaram


Galatasaray'ın yeni transferi Wesley Sneijder, kendisini 3,5 yıllığına Sarı-Kırmızılılar'a bağlayan sözleşmeye imza attı.

İşte Sneijder'in maliyeti


Galatasaray Yönetimi, Hollandalı yıldızın daha transferi gündeme geldiği ilk günden beri tartışılan maliyetini, kesin rakamlarla KAP'a bildirdi. İşte o çok merak edilen ücretler ve kontrat şartları..

22.01.2013

İşte mutluluğun fotoğrafı!

Sneijder'in Galatsaray'a transferi, İstanbul uçağında şampanya eşliğinde kutlandı.

21.01.2013