26.01.2013

Sneijder'e hayat öpücüğü!


Sneijder'in menaceri Lerby, karşılama anı için, “Taraftarın onu yanağından öpmesi hayatımda gördüğüm en ilginç sevgi gösterisiydi” dedi. Babasının da Hollandalılar'a mesajı var!



Wesley Sneijder’in menaceri Soren Lerby, Hollandalı yıldızın havalimanındaki karşılanma anını unutamıyor. fanatiğe konuşan Lerby, “İnanılmazdı. Havalimanına inerken sanki tüm hava trafiği bizim için durdurulmuştu. İnişte pilotun camdan el sallaması, aklıma Hollanda Prensesi’nin hareketlerini getirdi. Sneijder’in formayı giyip, minibüsten taraftarları selamlaması, büyüleyiciydi. Fakat arabanın üzerine atlayan taraftarlardan sonra minibüsün devrileceğini zannettim. Taraftarların onu yanağından öpmesi, hayatımda gördüğüm en ilginç sevgi gösterisiydi” dedi.

‘Galatasaray son 16’da!’

Sneijder’in babası Barry Sneijder ise “Oğlumun karar verirken bu kadar emin olduğunu hiç görmedim. Hollanda’da, Türkiye Ligi ile ilgili ne söylerlerse söylesinler, umurumuzda değil. Şu an Şampiyonlar Ligi’nin son 16 turunda Hollanda takımı yok. Ama Galatasaray var” açıklamasını yaptı.        

1 yorum: