12.01.2013

Boateng, Galatasaray'ın hedefinde


Aslan'ın, Sneijder'den sonra Milanlı Boateng'le de ilgilenmesini La Gazetta dello Sport, 'Anneciğim Türkler' başlığıyla duyurdu.

Sneijder gelirse : 3.5 yılda 55 milyon lira ödenecek.


Hollandalı Wesley Sneijder'ın Galatasaray'a transferi ile ilgili olarak Galatasaray Kulübü'nden 'görüşme sürüyor' açıklaması geldi.
11.01.2013

Sneijder henüz ikna edilmedi


İtalyan ANSA’nın özel bir röportaj gerçekleştirdiği Inter Sportif Direktörü Piero Ausilio, Galatasaray’a transferi gündemde olan Wesley Sneijder hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Muslera Galatasaray'dan ayrılacak mı?


Uruguay Milli Takımı ve Sarı-Kırmızılı forma altında sergilediği başarılı performansla dünyanın en iyi kalecileri arasına giren ve dev takımların ilgisini çeken Muslera, sezon sonu İngiltere’ye gitmek için yeşil ışık yaktı.
10.01.2013

Galatasaray'da kamp çalışmaları


Sarı-kırmızılılar, sabah yaptığı antrenmanla çalışmalarını sürdürdü. Kayserispor’a transferi gündemde olan Ceyhun Gülselam ile ailevi nedenlerden dolayı İstanbul’a giden Yekta Kurtuluş çalışmaya katılmadı..

"Galatasaray ile Sneijder için görüştük"


"Galatasaray ile Sneijder için görüştük"Inter'in başkanı Massimo Moratti, Sneijder'in Galatasaray'a transferiyle ilgili önemli bir açıklama yaptı.

9.01.2013

Aslan'da yeni hedef Carlinhos


Terim Sneijder'in işini bitirerek bombayı patlatan sarı-kırmızılı yönetim, teknik direktör Fatih Terim'ın ısrarla sol bek istemesi üzerine Andrade Souza Carlinhos' u istedi!
8.01.2013

İşte Muslera'nın fiyatı


Galatasaray’ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera için İngiltere’den gelen 18 milyon Euro’luk transfer teklifinin, Rus oligark Roman Abramovic’in sahibi olduğu Chelsea Kulübü’nden geldiği ortaya çıktı. 

Galatasaray'dan sürpriz isim!


Ümit Davala'nın sol kanatta bek ve açık oynayan 20 yaşındaki İsviçreli futbolcu için nabız yokladığı ileri sürüldü.
7.01.2013

Galatasaray'dan İyi Prova: 6-2


Galatasaray hazırlık kampında oynadığı ilk karşılaşmasını Alanyaspor karşısında 6-2 kazandı.
Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısını zirvede bitiren Galatasaray, devre arası kampının ilk kısmını geçirdiği Alanya'da Alanyaspor'la yaptığı hazırlık maçını 6-2 kazandı. 

Muslera için dudak uçuklatan teklif!


Terim'in "Çok pahalı" çıkışına rağmen adeta gözünü karartan Ünal Aysal, transferi bitirmesi için danışmanı Bruno Heidescheid'ı önceki gün İtalya'ya gönderdi.