9.01.2013

Galatasaray'a Sneijder'den Kötü Haber


İtalyan basınından Sarı-kırmızılı kulübün görüşmelerini KAP'a bildirdiği Weslej Sneijder transferiyle ilgili şok iddia!
Galatasaray Weslej Sneijder’i renklerine bağlamak için dev adımlar attı. İtalya’ya önceki gün çıkarma yapan Başkan Ünal Aysal, Inter Başkanı Massimo Moratti ile Milano’da bir araya geldi. Aysal toplantıda Sneijder’i resmen isterken, Moratti’den olumlu yanıt aldı.

Sarı kırmızılı kulüp, Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı; "FC Internazionale profesyonel oyuncularından Wesley Sneijder'in transferi için Kulübüyle görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir." açıklamasıyla oyuncunun transferi için girişimlere başladığını açıklamıştı.

Yapılan bu açıklamanın ardından Galatasaray camiasında büyük bir heyecan yaşarken İtalyan basınının önemli kuruluşlarından La Gazzetta dello Sport'da haberi birinci sayfasına taşıdı. Gazete, yıldız futbolcunun Galatasaray'ın teklifini geri çevirdiği ve kariyerine İngiltere'de devam etmek istediğini yazdı..

4 yorum:

  1. ya adam tamda kabul ediyordum ya offff olmas böle bişi :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. nergiz zaten bu pis italyanlar hep böyle yapıyorlar iki yüzlü insalar bunlar

      Sil
  2. gelseydi gerçekten çok iyi olurdu inter gibi büyük bir dev takımdan oyuncu almak hem iyi hemde faydalı olacağına inanıyordum ama gelmedi ne yapalım :(((

    YanıtlaSil
  3. yya ihsan kardeş zaten bu oyuncuda çok çok iyi değildi şimdi dğruya doğru okadar büytmeye gerek yok sadece oyuncu ya ihtiyacımız var bu kadar

    YanıtlaSil