16.02.2013

Galatasaray'la Ege'de cuma başkadır


Bu sezon cuma günü oynadığı 6 maçta tek galibiyet alabilen Cim Bom'a Ege havası yaradı. Sarı-Kırmızılılar, galip gelip kritik Schalke sınavı öncesi moral depoladı

Süperstar Drogba

Fildişili yıldız ilk maçında 63'te oyuna girdi, 7 dakikada Akhisar'ı çözdü. Süperstar önce fileleri havalandırdı, ardından Burak'a gol attırdı. Devler Ligi öncesi ise Schalke'ye korku saldı

Galatasaray gururla sunar: 1-2


Aslan, kolay geçmesi beklenen Akhisar deplasmanında o oyuna girene kadar lider gibi değildi. Ama ne zaman ki Drogba sahaya ayağını bastı, tüm denge değişti. Girdikten 5 dakika sonra mükemmel bir kafayla kilidi açtı, Burak'ın golünde başrolü oynadı. Artık Galatasaraylılar daha mutlu ve Devler Ligi'ndeki Schalke maçı için daha umutlu..
15.02.2013
14.02.2013
13.02.2013

Ve savaş başladı!


Beklenen buluşma gerçekleşti, Drogba ve Burak karşı karşıya geldi. İki golcü artık forma için kıyasıya rekabet edecek. İlk mücadele dün yaşandı, kimin galip geldiği cuma günü belli olacak! Belki de ikisi birden formayı kapacak.
12.02.2013

Drogba'da Çin işkencesi


İmzayı attı, stada geldi, sağlık kontrolünden de geçti... Hatta ismi yeni listeye bile eklendi. Artık Galatasaraylılar onu Sarı-Kırmızılı formayla görmek istiyor ama Drogba'nın Çin'deki eski kulübü de FIFA da lisans sorununu uzattıkça uzatıyor.
11.02.2013

Lüküs hayat: 2-0


Sneijder yeni yeni ısınıyor, Drogba sahaya adımını bile atmadı ama Aslan, bir takipçisini daha parçaladı. Galatasaray, deplasmanda kötü sonuçlar alıyor ama nezaman zirve ortaklarıyla oynasa fark yaratıyor. Fener ve Beşiktaş derbilerini zaferle bitiren Cim Bom, kendine yaklaşmaya çalışan Antalya'yı da terlemeden geçti, golleri de 2 haftadır kulübede bekleyen Kral Burak attı.