16.02.2013

Galatasaray'la Ege'de cuma başkadır


Bu sezon cuma günü oynadığı 6 maçta tek galibiyet alabilen Cim Bom'a Ege havası yaradı. Sarı-Kırmızılılar, galip gelip kritik Schalke sınavı öncesi moral depoladı


Galatasaray için bu sezon oynanan cuma maçları resmen korku filmi gibi geçiyordu. Açılış maçlarını oynadığı haftalarda sadece Belediye’yi yenebilen Fatih Terim’in öğrencileri, diğer 5 maçta galip gelememişti. Cim Bom bu mücadelelerde 2 beraberlik, 3 yenilgi almış ve toplam 13 puan kaybetmişti. Belediye’yi 3-1’lik skorla deviren Galatasaray, Orduspor’a 2-0, Karabükspor’a 3-1, Kasımpaşa’ya 2-1 kaybetmiş; Gençlerbirliği ile 3-3, Gaziantep’le ise 1-1 berabere kalmıştı. Şampiyonluk yolundaki en ağır darbeyi cuma günü oynadığı maçlarda alan Galatasaray’ın kötü serisi Şampiyonlar Ligi maçları arifesinde de sürmüştü.

Devler Ligi de yaramıyor!

Devler Ligi’nde oynayacağı maçlar öncesi 6 lig maçına çıkan Cim Bom, sadece 2 kez galip gelebilmiş, 2 maçtan beraberlikle, 2 mücadeleden ise yenilgiyle ayrılmıştı. Akhisar karşısında 2-1’lik skorla galip gelen Galatasaray, bir anlamda şeytanın bacağını da kırmış oldu.

0 yorum:

Yorum Gönder