8.01.2013

İşte Muslera'nın fiyatı


Galatasaray’ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera için İngiltere’den gelen 18 milyon Euro’luk transfer teklifinin, Rus oligark Roman Abramovic’in sahibi olduğu Chelsea Kulübü’nden geldiği ortaya çıktı. 


Sarı-Kırmızılı yönetimin başarılı kaleci için sezon sonunda olmak kaydıyla 25 milyon Euro bonservis bedeli belirlediği öğrenildi. Dün habertürk’te yer alan ‘Muslera’ya 18 milyon Euro’luk teklif’ haberi büyük yankı uyandırırken, teklifin geldiği İngiliz kulübünün de Chelsea olduğu belirlendi.

SEZON SONUNU BEKLEYİN
Fernando Muslera’nın da Chelsea’ye gitmeye bir hayli sıcak baktığı ve yöneticilerle bu konuda menajerinin sürekli temas halinde olduğu ancak kendisine sezon sonunu beklemesinin söylendiği bildirildi. İngilizler’in ise Uruguaylı milli eldiveni devre arasında transfer edebilmek için bir hayli ısrarcı olduğu ve tekliflerini artırarak, 20 milyon Euro’luk yeni bir teklifle yeniden kapıyı çalmaya hazırlandıkları öğrenildi. Bunun üzerine Muslera’nın durumunu masaya yatıran Sarı-Kırmızılı yönetimin, 25 milyon Euro’luk bir bonservis bedeli belirlediği ve bu teklifi sezon sonuna kadar bekletmeye çalışacakları ifade edildi.

3 yorum:

  1. gs'li alişan9 Ocak 2013 10:41

    muslera çok iyi kalecidir galatasaraylıların onu çok sevdiğini biliyor bu nedenle gitmez bence

    YanıtlaSil
  2. bencede alişana katılıyorum muslera gitmez bende galatasaraylıyım ve muslerayı çok seviyorum

    YanıtlaSil
  3. ne 18 i ya ben ce daha çoktur bonservisi 22,25 arası olması lazım ya

    YanıtlaSil