12.01.2013

Galatasaray'ın rakibi Aalen!


Sarı-kırmızılı ekip hazırlık maçında Aalen ile karşılaşıyor.



Galatasaray, Antalya kampındaki ikinci ve son hazırlık maçına çıkıyor. Sarı Kırmızılılar Lig TV'den saat 14.40'da canlı olarak yayınlanacak maçta Aalen ile karşılaşıyor.

Mardan Stadı'ndaki maç öncesi takımlar sahaya çıktı. Yoğun yağış yüzünden zemin ağırlaştığı için Mardan Stadı'ndaki maç 10 dakika geç başladı.

Galatasaray maça Muslera, Sabri, Gökhan, Dany, Riera, Hamit, Melo, Selçuk, Emre, Burak, Elmander 11'i ile başlıyor.

İki takım oyuncuları ıısnma hareketlerinin ardından tekrar sahaya çıktı.

MAÇTAN DAKİKALAR

1. dakika: Karşılaşma Galatasaraylı oyuncuların vuruşu ile başladı. Şalam vuruşu ile birlikte yağış etkisini iyice arttırdı.

2. dakika: Selçuk İnan ceza sahası önünde  sol ayağıyla şut çekti. Top farklı şekilde dışarıya çıktı.

5. dakika: Orta sahada iki takım oyuncuları arasından inanılmaz bir mücadele var. Yağış yüzünden ağırlaşan zemin iki takımı da zorluyor.

6. dakika: Emre'nin Elmander'e attığı pas sonrasında bayrak kalktı. Karar ofsayt...

7. dakika: Aalen'in kullandığı köşe vuruşunda ceza sahası içinde yaşanan karambolün ardından Galatasaraylı oyuncular topu uzaklaştırdı.

8. dakika: Dany kendi sahasında Melo ise rakip ceza sahası yakınlarında yerde kaldı. Hakem düdüğünü çaldı atış Sarı-kırmızılı ekibin...

9. dakika: Selçuk'un kullandığı serbest vuruşta top direğin yanından dışarıya gitti.

10. dakika: Burak Yılmaz kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu dışaırya attı. Bu pozisyon maçın en net pozisyonuydu.

11. dakika: Muslera kendisine gelen top sonrasında rakip oyuncudan feyk atarak kurtuldu. Ancak ayağından topu fazla açınca diğer rakip geldi ve Muslera topu son anda kurtardı.

16. dakika: Burak Yılmaz kendisine atılan hızlı pası yakaladı ve ceza sahası dışında sol tarafta Burak rakip oyuncunun müdahelesiyle yerde kaldı. Ancak hakem devam kararı verdi.

17. dakika:  Burak Yılmaz'ın tedavisi için sağlık ekipleri sahaya geldi.

1 yorum: