2.03.2013

Derbi anlaşması


Yıldırım Demirören, salı günü Ünal Aysal'la yemek yedi. İkili, derbilere deplasman taraftarı götürülmemesi uygulamasının devamı konusunda fikir birliğine vardı.


TFF Başkanı Yıldırım Demirören, bazı konularda fikir alışverişinde bulunmak için Ünal Aysal’dan randevu talep etmişti. Ancak Aysal uygun olmadığı için görüşme yapılamadı. Daha sonra Galatasaray başkanı benzer talepte bulundu, bu kez de Demirören müsait olmadığı için ikili bir araya gelemedi. Aysal ve Demirören, sonunda geçtiğimiz salı günü yemek yedi. Burada yapılan görüşmede, derbi maçlarında deplasman taraftarlarına uygulanan yasak gündeme geldi. Hem Demirören’in, hem de Aysal’ın, “2 bin taraftar için binlerce polis ve güvenik görevlisi stada gelmek zorunda kalıyor. Ortam gereksiz yere iyice geriliyor. Bu nedenle yasağın devam etmesi yerinde olur” görüşünde birleştikleri öğrenildi. Ayrıca bu yemekte, Terim’in durumunun da yüzeysel olarak gündeme geldiği kaydedildi.

‘Yanlış anlayacaklar’

Yıldırım Demirören, Ünal Aysal’la salı günü yemekte buluşmayı önceden planlamıştı. Ancak Demirören’in, pazartesi günü Galatasaray maçını izledikten sonra yakın çevresine, “Şimdi herkes, bu maçtaki olaylar yüzünden bir araya geldiğimizi sanacak” diyerek dert yandığı öğrenildi.

0 yorum:

Yorum Gönder