1.03.2013

Toure sonunda imzayı atıyor

Galatasaray'ın transfer harekatındaki kilit isimlerden biri olan Kolo Toure'nin kontratı sezon sonunda bitiyor. Cim Bom, Drogba kozunu kullanarak tecrübeli savunmacıya imza attıracak.

Gelecek sezon için Şampiyonlar Ligi’nde çıtayı şimdiden en az çeyrek final olarak belirleyen Galatasaray Yönetimi, bu başarının savunma hamlesiyle gerçekleşeceği görüşünde. İşte bu yüzden sadece Adriano transferiyle takviye operasyonu tamamlanmayacak. Her an her türlü hatayı yapmaya müsait olan Dany’nin yerine çok daha büyük bir isim gündemde. Hem sezon başında hem de ara transferde bir türlü transferi bitirilemeyen Kolo Toure, bu kez çok daha ciddi bir şekilde Aslan’ın gündeminde. Tecrübeli stoperin Manchester City’deki sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Galatasaray Yönetimi işte bu kozu kullanarak, bu oyuncuyu bonservis bedeli ödemeden transfer edecek.

Fatih hoca onu istedi

Toure’nin vatandaşı Drogba ve Eboue’nin Galatasaray’da oynuyor olması da, Cim Bom için büyük avantaj. Özellikle Drogba’nın bu transferde yüzde 100 etkisinin olması bekleniyor. Teknik direktör Fatih Terim’in de Toure’yi mutlaka kadrosunda görmek istediği öğrenildi.

0 yorum:

Yorum Gönder