2.03.2013

İmparatorsuz av!


Muhteşem Orduspor zaferiyle havaya giren Cim Bom, Eskişehir deplasmanında galibiyete kilitlendi. Futbolcular birbirlerini, “3 puanı alalım, derbiyi rahat rahat izleyelim” diyerek motive ediyor.


Sezonun ikinci yarısına Kasımpaşa yenilgisiyle başlayan Galatasaray, çabuk toparlandı. Ligdeki son 5 maçının 4’ünü kazanıp, 1’inde berabere kalarak en yakın rakibi Fenerbahçe’yle arasındaki 6 puanlık farkı korudu. Özellikle geçtiğimiz hafta Orduspor karşısında 2-0 geriden gelip 4-2 kazanmak, Aslan’ı müthiş bir havaya soktu. Ortaya konulan mücadeleyle rakiplere, “Bu sene şampiyonluğu kimseye bırakmayız” mesajı verildi. Sarı-Kırmızılılar şimdi yine çok zorlu bir sınava çıkıyor. Rakip, ligin flaş takımı Eskişehirspor. Aslan’ın tek amacı, Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinin olduğu bu haftayı kayıpsız geçmek.

‘Her sonuç bize yarar’
Futbolcular birbirlerine sürekli derbiyi hatırlatıyor. Kendi aralarındaki konuşmalarda, “Eskişehirspor’u yenersek, derbiyi rahat rahat izleriz. Beşiktaş kazanırsa, en yakın rakibimize 7 puan fark atmış oluruz. Fenerbahçe kazanırsa, Beşiktaş zirvenin uzağında kalır. Berabere biterse de puan farkı Fenerbahçe’yle 8, Beşiktaş’la 9 olur. Yani derbiden çıkacak her sonuç bizi memnun eder” sözleriyle birbirlerini motive ediyor. İmparator da antrenmanlarda oyuncularına tek bir komut verdi: Aslan gibi savaşın, 3 puanı alın...

Muhtemel İlk 11'ler
Eskişehirspor: Boffin (n), Veysel (n), Akaminko, Diego, Serol (Dede), Kamara, Hürriyet (n), Alper, Tello, Erkan, Necati

Galatasaray: Muslera, Eboe, Gökhan, Semih (n), Hakan, Hamit, Selçuk, Melo (n), Sneijder, Burak, Drogba

STAT: AtatürkSAAT: 19.00
YAYIN: LiG TV
HAKEM: Bülent Yıldırım

0 yorum:

Yorum Gönder