27.02.2013

'Bu şampiyonluğu kimseye vermeyiz'


Orduspor maçını 2-0 geriden gelip 4-2 kazanan Galatasaray'da coşku tavan yapmış durumda. Futbolcular ve teknik heyet, “Bu saatten sonra bu şampiyonluğu kimse bizden alamaz” diyerek takımdaki inancı dile getirdi.


Son şampiyon Galatasaray, haftalardır liderliği kimselere bırakmadığı gibi, rakipleriyle olan mesafesini de koruyor. Son olarak Orduspor’u sahasında ağırlayan Cim Bom, ilk yarısını 2-0 geride kapattığı mücadeleyi 4-2’lik skorla kazanarak adeta gövde gösterisi yaptı. Sarı-Kırmızılılar’ın 90 dakika sonrasındaki coşkusu da görülmeye değerdi. Şimdiden şampiyonluk şarkıları söylemeye başlayan futbolcular, “Hocamıza yapılan haksızlıklara en iyi cevabı verdik. Gücümüzü, inancımızı gösterdik. Bu saatten sonra bu şampiyonluğu kimse bizden alamaz” diyerek takımdaki inancı dile getirdi. Teknik heyet de yaşanan olumsuzluklara rağmen, oyuncuların hırsından gayet memnun.

Savunma S.O.S. verdi

En büyük sıkıntı ise savunma hattında. Dany’nin Ordu maçında gördüğü kartla cezalı duruma düşmesi, Semih’in sakatlığı, Gökhan Zan ve Hakan Balta’nın formsuzluğu, Eboue’nin de sorumsuz tavırları, Fatih Terim’i kara kara düşündürüyor. Tecrübeli hoca, Eskişehir deplasmanı öncesi formül arıyor.

0 yorum:

Yorum Gönder