3.06.2013

Galatasaray gündemi yoğun

Galatasaray' da sol bek arayışları, imzalar ve transfer detayları. Yeni sezona yine bomba gibi girmek isteyen Galatasaray' ın gündemi biraz yoğun.


Ujfalusi : 2 sezon önce Atletico Madrid' den transfer edilen Tomas Ujfalusi' nin kontratı bitti. Fatih Terim kalmasını istiyor ancak bir yandanda tasarruf yapmak istiyor. Bu yüzdeni Ufja' nın antrenör olarak Galatasaray' da kalmasını istiyor.



Carlinhos : Brezilyalı futbolcunun bu hafta içi gelip imza atması bekleiyor.Sol bek arayışını Carlinhos ile noktalamak isteyen Sarı Kırmızılılar dan haber, Terim'in 26 yaşında ki oyuncu için 6.5 milyon euro gibi bir bedel ödendiği yönünde.



 Nuri Şahin : Adı hem Galatasaray ile hem Fenerbahçe ile anılıyor, bonservisi ise Real Madrid' de. A Milli takım kampından küçük bir ameliyat geçiren Nuri Şahin, şuan için tüm haberlerin asılsız olduğunu ve beklemeleri gerektiğini söylüyor..




Melo : Bonservisi hala Juventus' da olan ve talibi artan Felipe Melo' nun fiyatıda arttı. Sarı Kırmızılı ekip bir sezon daha Melo' yu kulüpte görmek istiyor. 5 milyon euro Melo için ayırıldı..

0 yorum:

Yorum Gönder