28.05.2013

Galatasaray' da transfer gündemi

Geride bıraktığımız sezonda ki çalışmalarını ve başarılarını bu sezonda devam ettirmek isteyen Galatasaray transfer' de müthiş ataklar yapıyor.  



Aurelien Chedjou
Galatasaray' ın ilk transfer atağı Chedjou oldu. Galatasaray kulüp başkanı Ünal Aysal’ın danışmanı Bülent Tulun’un Fransa’da 27 yaşında ki Kamerunlu stoper' e imza attırdı.








Galatasaray' dan Nuri Şahin atağı
Real Madrid'in sezon başında Liverpool'a ardından devre arasında eski kulübü B.Dortmund'a kiraladığı Nuri Şahin'in "Gelirim" yanıtı sonrasında Galatasaray cephesinin, "Kulübüne bu kararını bildir. Biz de Real Madrid'den bonservisini alalım" teklifini getirdiği öğrenildi.






Q7 transferi % 70 bitti
Bugünlerde sarı kırmızılı takımın transfer listesinde ki bomba isimlerinden birisi Q7 yani Quaresma.
Beşiktaş ile yollarını tamamen ayıran Ricardo Quaresma transferi neredeyse bitti. Bu transfer haberinin iddaları ve yalanlamarı hala sürüyor, bu iddalara yanıt olarak Quaresma' nın menaceri Ahmet Bulut " Bu transfer yüzde 70 bitti " ifadesini kullandı. Bulut şu sözleri ile devame etti açıklamasına, "Galatasaray, Ricardo Quaresma ile ciddi bir şekilde ilgileniyor. Bence bu transfer yüzde 70 bitti. Ufak tefek prosedürler kaldı"

Burak'ı al, Arda' yı ver!
Burak Yılmaz için gelen tekliflerin ardı arkası kesilmiyor, son olarak tekrardan Burak Yılmaz'a talip olan Atletico Madrid kesenin ağzını açtı.
Fatih Terim'in Burak'ı, Arda için gözden çıkarması kafaları karıştırdı. Fiorentina ve Napoli' nin ısrarla kadrosuna katmak istediği Burak Yılmaz'ın gitmesine izin vermeyen Terim fikrini değiştirdi Madrid' in sunduğu teklif karşısında Fatih Terim :  “5 milyon Euro ile birlikte Arda’yı bize verin, Burak’ı alın” teklifini sunacağını haberleri bir anda gündeme bomba gibi düştü.

0 yorum:

Yorum Gönder