13.03.2013

Her yerde Cim Bom

Veltins Arena'da da bir Galatasaray klasiği yaşandı. Cluj'u Romanya'da, Braga'yı Portekiz'de yıkan Fatih'in Aslanları, Alman panzerine de Arena'yı dar etti.



Galatasaray bu sezon dış sahada yazdığı destanlarla Şampiyonlar Ligi’nde yoluna devam ediyor. Grupta ilk üç maç sonunda sadece 1 puanı olan Cim Bom, geride kalan 3 karşılaşmada 2 deplasman galibiyeti çıkarmak zorunda kalmıştı. İş başa düşünce adımlarını daha sağlam atan Sarı-Kırmızılılar, Rumen ekibi Cluj’u deplasmanda 3-1 yenmiş, son grup maçında ise Braga’yı Portekiz’de 2-1 mağlup ederek son 16 vizesini almıştı. Dün de tarih bir kez daha tekerrür etti. Türk Telekom Arena’daki 1-1’lik skor sonrası avantaj kaybeden Fatih Terim ve öğrencileri, hesabı Almanya’da kapattı. 1-1’den daha gollü beraberlikler ya da galibiyete ihtiyacı olan Cim Bom, nefeslerin kesildiği maçın finalini muhteşem yaptı. Son dakikaya 2-2 girilen maçta çeyrek final biletini avucunun içine alan Aslan, son düdük öncesi bitirici vuruşu Umut Bulut’la yaptı, Avrupa’da yeni bir destan daha yazdı.

Schalke ilk kez yenildi

Cim Bom dün gece bir ilki de başardı. Bu sezon Devler Ligi’nde İtalyan ekibi Juventus ve Alman devi Borussia Dortmund’la birlikte namağlup 3 takımdan biri olan Schalke, bu unvanını Aslan karşısında teslim etmek zorunda kaldı. Galatasaray, Alman temsilcisini bu sezon yenen ilk takım olmayı başardı.

0 yorum:

Yorum Gönder