13.03.2013

Afrika Aslanı sahaya inince...


Jose Mourinho'nun, “Dünyanın en iyisi” dediği Didier Drogba, dün gece nasıl bir marka olduğunu yine gösterdi. Fildişili, Almanlar'ın tekmelerinden yılmadı, “Lider nasıl olunur” dersi verdi.



Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı 76 maçta 39 gol atarak, efsaneler arasına giren Didier Drogba neden bu denli saygı gördüğünü dün gece bir kez daha kanıtladı. Hafif sakatlığına rağmen 90 dakika boyunca sahada kalan Fildişili yıldız, oynadığı oyun, arkadaşlarına yaptığı uyarılar ve hakemle olan diyaloğuyla gerçek bir lider gibiydi. Drogba Schalke’nin Galatasaray kalesine gelmeye başladığı dakikalarda sarı kart görme pahasına orta sahada yaptığı profesyonelce bir faulle tecrübesini de bir kez daha ortaya koydu. Önceki gün otelde doğum günü kutlanan Drogba, dünkü galibiyetle en anlamlı hediyeyi de almış oldu.

‘Geçen sene daha güçlüydüm’

 Maç sonrası kişisel performansını değerlendiren Drogba, “Geçen sene fiziksel olarak daha iyiydim. Bu maçta ise top kayıplarım oldu” dedi. Schalke maçları için, “İlk maçta birçok şanstan yararlanamadık. Bu maçta savunmada güçlü, hücumda ise etkili olmaya çalıştık. Futbol her sonuca açık, Chelsea’deki başarı tekrarlanabilir” diye konuştu. Drogba, Burak için de, “Bu kadar golü boş yere atmış olamaz. Ona sahip olduğumuz için çok şanslıyız. Daha dikkatli olursa, çok iyi noktalara gelecektir” dedi.

1 yorum:

  1. drogba pek fazla gzel oynamadı ama yinede başarılı idi ;) tebrikler galatasray

    YanıtlaSil