6.12.2013

Galatasaray'da Cuma paniği!

Haftanın açılış maçında Elazığ'ı konuk edecek olan Cim Bom bu sezon 4. kez cuma sınavına çıkıyor. Bundan önceki 3 karşılaşmada Eskişehir ve Antalya ile berabere kalıp, Konya'yı güç bela yenen Aslan'ı salı günü de Juventus'la final maçı bekliyor!

Süper Lig’de 14. hafta Galatasaray ile Sanica Boru Elazığspor arasındaki mücadeleyle başlıyor. TT Arena’daki karşılaşma saat 20.00’de, maçın hakemi ise Çağatay Şahan. Lider Fenerbahçe ile arasında 9 puan fark bulunan Sarı-Kırmızılı ekip, Okan Buruk yönetiminde zor günler geçiren Elazığ karşısında mutlak galibiyet hedefliyor. Ancak akıllarda bazı soru işaretleri de yok değil. Yedeklerle çıktığı Gaziantep Belediye mücadelesinde, ancak penaltı atışları sonrasında gülebilen Cim Bom’da moraller bozuk. Ayrıca bir de cuma kâbusu var! Geçen sezon çok çektiği cuma maçlarında bu sezon da iyi bir görüntü vermeyen Galatasaray, geride kalan 3 sınavında Eskişehir ve Antalya ile berabere kalmış, Torku Konya’yı ise TT Arena’da 2-1’lik skorla güç bela mağlup edebilmişti.

Motivasyon kaybı yaşanabilir

Ayrıca Şampiyonlar Ligi sınavları öncesinde puan kaybetmeyi alışkanlık haline getiren Galatasaray’ı, salı günü Juventus’la final maçı bekliyor. Bu yüzden Sarı-Kırmızılı oyuncularda motivasyon kaybı yaşanabileceği tahmin ediliyor.

3 yorum:

  1. GOOGLE KULLANARAK HER AY DÜZENLİ OLARAK 3-5 BİN TL KAZANMAK İSTEMEZMİYDİN ?
    Google Kazançları ile sizde internetten para kazanmaya hemen başlayın..
    Bu e-kitap ile sizlere Adwords ile nasıl reklam ağı oluşturulur ve müşteriyle birebir temasa girmeden sadece google ve sosyal ağların gücünü kullanarak ayda düzenli olarak para kazanmanın yollarını öğreneceksiniz.
    Lafı uzatmak istemiyorum ayrıntılı bilgiyi web sitemizden öğrenebilirsiniz.
    Web Sitemiz: http://goo.gl/IiCgQS

    YanıtlaSil
  2. DROPSHİPPİNG VERSİYONU İLE YÜKSEK KAZANÇ ELDE ETMEK SİZİN ELİNİZDE!

    Dropshipping E-ticaret sitenizi hemen kuralım, tedarik, lojistik, personel, maliye ve teknik problemler gibi tüm zahmetli ve riskli işleri biz yapalım siz tüm bunlarla uğraşmadan ve maliyete katlanmadan tanıtım yapın ve sanal mağazanızın satış yapmasını sağlayarak kazanın. Üstelik arzu ederseniz kendi e-ticaret mağazalar zincirinizi de kurarak kazancınızı katlayabilirsiniz!

    Sanal Mağaza Satış

    Alış Veriş Mağazanızı Kurmak Satış Yapmak İsterseniz Mağaza Satış Destek Hattı 0 544 636 48 43'ü Arayın..

    1500 den Fazla Sanal Mağaza Satışı Yaptık ve Satmaya devam Ediyoruz...

    Aktif Çalışan ve Örnek Mağazalar : www.e-sosyetepazari.com www.aktifstore.com

    Sanal Mağaza Satış Sitesi

    www.aktifstore.com Sitesini Almak İsterseniz www.sanalmagazasatis.com Sitesinden

    Just And Fast T-UP Versiyon Katılım Formunu Doldurunuz...

    www.e-sosyetepazari.com Sitesini Almak İsterseniz Mağaza Satış Destek Hattı 0 544 636 48 43'ü Arayınız...

    100.000 + Ürün Seçeneği Türkiye'nin En Büyük İdeal Online

    Sanal Mağazası www.e-sosyetepazari.com ve www.aktifstore.com Alış Verişte Arzuladığınız Her şey Burada...

    Her 5 Dakika'da Bir Ürün Satan Lider Firma

    Her gün bir toshiba marka bilgisayar hediyemiz dir..

    Gün İçerisindeki 1000.i Siparişe toshiba pc hediyemiz Bugüne Kadar 2500 'den fazla Pc Dağıttık Birinide Sen Alabilirsin...

    100 tl Üzeri Alış verişlerde Geçerlidir...

    HEDİYEMİZ...

    www.e-sosyetepazari.com/toshiba-satellite-p855-33l-i7-3630qm-8-gb-750-gb-2-gb-vga-15.6-win-8.html

    7/24 TL YÜKLEME VE FATURA ÖDEME SİSTEMİ

    Kontur Yükleme, Fatura Ödeme, Toplu SMS, HGS, Sigorta İşlemleri,

    Adsl, Digitürk, D-Smart vb, Ürün Abonelik Başvuru İşlemleri Daha Bir Çok Yenilikler www.selcuktelekom.net de

    3 yıldır 2.000 den fazla Okulun ve 5 yıldır 10.000 den fazla firmanın sms hizmetini sağlıyoruz. Tecrübemiz ve sağlam alt yapımızla en kaliteli hizmeti size sunmaktan kıvanç duyarız.

    ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ...................

    Web : www.selcuktelekom.net
    Web : www.aktifstore.com
    Web : www.e-sosyetepazari.com

    YanıtlaSil
  3. Merhaba, size kişisel olarak siteniz üzerinden yeni bir ek gelir teklif etmek için yazıyorum. Güneydoğu Avrupa’nın lideri olan affiliate(Satış Ortaklığı) firması Türkiye pazarına birkaç ay önce girmiş bulunmakta ve reklam satış ortaklığı için yeni yayıncılar aramaktadır. Bu yayıncılara hem bünyesindeki kendi sektörlerinde lider olan firmaların reklamlarından satış başına komisyon vermekte, aynı zamanda yayıncıların sitelerinde, bloglarında ya da Facebook, Twitter gibi sosyal medya hesaplarından referans linkler ve banner reklamlardan gelecek yeni üye yayıncılar başına 20 Euro(Yaklaşık 61 TL.) ödemektedir.

    Diyelim sitenizdeki reklamlara ya da Facebook ya da Twitter hesabınızda verdiğiniz linke tıklayarak ayda 5 kişi yeni yayıncı olmak için üye oldu, bu durumda 100 Euro yani yaklaşık 310 tl. gibi bir rakam size ödeniyor. Günde 1 üye ayda 30 üye yapıyor, bu da 600 Euro yani yaklaşık 1 ayda ek gelir olarak 1800 TL. para kazanacaksınız demek.

    Sistem; mümkün olduğunca çok yayıncıya ulaşabilmek ve kendi reklamverenlerinin reklamlarını daha geniş bir yayıncı ağında yayınlamak + o şirketlerin satış/kar oranını artırmak için böyle bir çok katlı üyelik sistemini kullanıyor, böylece uzun vadeli kar etmeye odaklanıyor.

    Site ziyaretçi sayınız ya da sosyal medya hesaplarınızda ne kadar çok üye varsa başvuru oranı ve haliyle alacağınız komisyonda o oranda artıyor. Firma tamamen güvenilirdir ve ödemelerini düzenli yapmaktadır. Zaten firmayı Google’da araştırdığınızda bunu kendiniz de göreceksiniz. Bireysel ya da kurumsal yayıncı olma seçenekleriniz de mevcut. Firma web sitesine gitmek ve yayıncı başvurusu için http://bit.ly/1iqUkuO linkine tıklayarak detaylı bilgi edinebilirsiniz. Sormak istedikleriniz olursa girisimfikirleri@gmail.com adresinden yazabilirsiniz. İyi çalışmalar ve bol kazançlar...

    YanıtlaSil