2.04.2013

Arda Turan : "Galatasaray’a yakışan bir oyunla sahada olacağız"


2007-2008 sezonunda Arda Turan takımına şampiyonluğu yaşatmıştı! Şimdi ise eski takımına moral verdi..


Futbol kariyerine Atletico Madrid takımında devam eden Turan, Aslanların kamp yaptığı otele gelerek Fatih Terim başta olmak üzere, teknik heyeti, çalışanları ve eski takım arkadaşlarına Real Madrid karşısında başarı dileklerini sundu.

Turan milli takım arkadaşları Selçuk, Burak, Hamit ve Gökhan ile uzun uzun sohbette bulundu.
GS TV ve Galatasaray.org' a konuşan başarılı oyuncu ; “Burası bizim yuvamız. Hocamız da bizim babamız gibi. Bu yüzden hem ziyaret etmek hem de kendilerine başarılar dilemek için buraya geldim. Burası beraber olsak da olmasak da bizim ailemiz gibi. Gönülden, heyecanla Çarşamba gününü bekliyoruz. Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde olmak çok büyük, tarihi bir başarı. Bir Galatasaraylı ve bu camianın üyesi olarak bizlere bu gururu yaşattıkları için hocama ve futbolcu arkadaşlarıma teşekkür ederim. Gerçekten çok önemli bir başarı” ifadelerini kullandı.

Turan'ın bu sözleri Aslanların gönlünde tekrardan taht kurdu!  Konuşmasına devam eden Milli oyuncu Turan şu sözleri kullandı ;

"Galatasaray’a yakışan bir oyunla sahada olacağız"

"Heyecanla çeyrek finalin keyfini yaşamak istiyoruz. Hayatımız boyunca olduğu gibi, hiç şüphe yok ki, Galatasaray’a yakışan bir oyunla sahada olacağız. En iyi şekilde çeyrek finalde turu geçen taraf olmak istiyoruz. Hepimiz bu heves ve heyecanla bekliyoruz. Çok zor bir rakibe karşı oynayacağız. Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final zaten büyük bir başarı, inşallah daha da ileri taşıyacağız” diye konuştu.

0 yorum:

Yorum Gönder